Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valamossa tehdään hapankaalia talkoilla ja ikiaikaisella ohjeella – 2 800 kiloa kaalia päätyy kunniapaikalle ravintolan salaattipöytään ja herkkujen raaka-aineeksi

Valamon luostarin talkoissa pilkottiin ja maustettiin valmistumaan 2 800 kiloa kaalia.

Ensilumi tuiskuaa vaakasuoraan Heinäveden Papinniemessä. Antero Kudjoi nostelee Pohjanmaalla kasvaneita kaalinpäitä kuljetuskärryyn Valamon Trapesa-ravintolan takaoven varastojen luona. Menossa ovat luostarin perinteiset hapankaalitalkoot, ja tarkoituksena on valmistaa 2 800 kiloa kaalia hapankaaliksi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi