Luetuimmat

 1. Itsenäisyyspäivän ylennykset : Katso tästä Savonlinnan seudulta ylennettyjen nimet!
 2. Yrittäjäpari Jussi Virta ja Mirja Anunti-Virta ovat vuoden yrittäjiä Sulkavalla – "Yhteistä aikaa osaa arvostaa silloin, kun sitä on"
 3. Vili Kukkola järjestää 22-vuotissynttärinsä suuren maailman meiningillä Olavinlinnassa – K18-tapahtumassa esiintyy lukuisia rap-artisteja: ”Aluksi kukaan ei meinannut uskoa, että toteutan tämän, mutta nyt ollaan jo tässä”
 4. Savonlinnan seudulle itsenäisyyspäivänä myönnetyt kunniamerkit – Katso lista!
 5. "Yrityksen kehittäminen vaihtui päivittäisiin pikaratkaisuihin" – Linja-autoliike Kososen selviytyminen koronakurimuksessa on Kerimäen Vuoden maineteko
 6. "Sytytin ensimmäisenä aamulla kaksi sinivalkoista kynttilää", kertoi itsenäisyyspäivän perinteistään savonlinnalainen Kaiho Auvinen – Katso kuvat Savonlinnan itsenäisyyspäivän vietosta
 7. Jos Neuvostoliitto olisi valmistanut palopomminsa huolellisemmin, ei sotaveteraani Eila Koskela, 94, olisi juhlimassa itsenäisyyspäivää – "Kyllähän se aika katkeraa oli"
 8. Heimo Korhonen lähti mottimetsään alle yhdeksänvuotiaana – Isä oli sodassa ja äiti kuollut: ”Myö ajateltiin että myö jouvutaan linnaan jos ei mennä”
 9. Savonlinnan kulttuuripalkinto laulaja-lauluntekijä Joose Keskitalolle
 10. Onko osuuspankki hylännyt juurensa? – Myrskyn silmään joutunut toimitusjohtaja Jari Himanen vastaa 12 kysymykseen
 1. Tältä näyttää Kesälahden rautatieasemalle tehty Pave Maijasen muistomerkki – "Tulisitko asemalle mua vastaan, tulisitko vastaan", sai innoituksen aseman maisemista
 2. East kaatoi KaVen viidessä erässä – "Olihan momentum-matsi, se vei joka sai ensin fiiliksen päälle"
 3. Saimaalle on vaikea saada uusia ammattikalastajia norpparajoitusten takia, sanoo Rantasalmen vuoden yrittäjäksi valittu kalastaja Tarmo Tolvanen – "Ammatista kiinnostuneet ovat säikähtäneet"
 4. Savonlinnalaisen Savonpirkan toimitusjohtaja Minna Porola viettää kaikki kesät polvillaan latoen kiviä kaduille ja aukioille – Lue tästä, miksi hän laittaa itse paikalleen joka ikisen kiven
 5. SVS hävisi yhden ja voitti toisen ottelun, sarjasta putoaminen varmistui – "Ensi kaudella noustaan takaisin, kun pojat kehittyvät"