Lihankorvikkeet maistuvat nyt selvästi paremmilta kuin kymmenen vuotta sitten ja menevät kaupoissa kuumille kiville – ravitsemustieteen asiantuntija nostaa esille yhden valitettavan seikan

Kasviproteiinit eli niin kutsutut lihankorvikkeet vakiintuivat osaksi kuopiolaisen Toni Savolaisen, 39, ruokavaliota reilu vuosikymmen sitten.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi