Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kasvisruokien terveellisyydessä on isoja eroja – prosessoituja ruokia voidaan vältellä löyhin perustein

Suomalaisia patistetaan vaihtamaan lihaa kasviksiin. Kasvisruoissakin kannattaa tutkia niiden ravintosisältöä.

Erilaiset lihankorvikkeet ovat yleistyneet viime vuosina kovaa vauhtia. Ruokakaupan hyllyssä on tuotteita seitanista, mifusta ja härkiksestä vöneriin ja nyhtökauraan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi