"Ruoalla ei ole pakko olla nimeä tai tarkkaa reseptiä, silti se voi olla hyvää" – ruokakirjoittaja Satu Koiviston arjen ruokarumba helpotti, kun hän keksi paahtaa kasvikset uunissa

Toimittaja, ruokakirjoittaja Satu Koivisto kannustaa rentoon, yksinkertaiseen ja iloiseen ruoanlaittoon. Suklaakakun taikinassa on yllättävä ainesosa. Päivi Tuovinen

Siirtolapuutarhan piha rönsyilee syötävää ja silmänruokaa. Satu Koivisto, 43, kerää talteen kesäkurpitsaa, papuja, tomaatteja ja karhunvatukoita. Minttu tuoksuu siellä täällä. Sitä ja lehtipersiljaa Koivisto lisää mielellään esimerkiksi salaatteihin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Etela-Saimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi