Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rinssi-Eversti siirtyy uusiin toimitiloihin Rantasalmella ja lopettaa samalla hotelliliiketoiminnan

Rinssi-Eversti ostaa samalla Oluthuone Kalle Kustaan liiketoiminnan.

Nykyisten toimijoiden, Marja Ounasvuoren ja Vesa Issakaisen yli viisitoista vuotta Rantasalmella ylläpitämä Hotelli Rinssi-Eversti suunnittelee ravintola- ja pitopalvelutoimintansa siirtämistä Ohitustien varresta linja-autoasemalle kylän keskustaan. Samalla yritys luopuu hotellitoiminnastaan. Rinssi-Eversti kertoo asiasta Facebook-sivuillaan.

Yhtiö on toiminut tiloissa vuokralaisena, ja Facebook-tiedotteen mukaan sysäyksen uusiin suunnitelmiin on antanut tilojen myytävänä oleminen, joka tuo epävarmuutta toiminnan jatkumiselle.

Rinssi-Eversti oy ostaa jo 80-luvulla toimineen Ravintola Kalle Kustaan tilat sekä samalla Oluthuone Kalle Kustaan liiketoiminnan eläkkeelle jääviltä Eino ja Annele Ristilältä.

– Ravintolan palvelut laajenevat, kun ruisleivästään, karjalanpiirakoistaan ja kakuistaan tunnettu leipuri Petteri Räisänen tulee tuotteineen osaksi Rinssi-Eversti oy:n tarjontaa, Facebook-päivityksessä kerrotaan.

Uudet tilat mahdollistavat leipien ja piirakoiden ulosmyynnin ja tuovat keskustaan kaivatut kahvilapalvelut. Räisäsen kokemus myös pitopalvelutoiminnassa tuo oman lisänsä juhlapalveluiden sisältöön.

Hankkeen lopullinen aikataulu täsmentyy loppuvuoden aikana.