Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arkistojen aarre | Hans Välimäki kertoi Savonlinnan Paviljongilla, että Michelin-tähdet vaativat ravintolalta 18 tunnin työpäiviä – "Joimme 43 pulloa samppanjaa"

Tämä juttu on julkaistu Itä-Savossa 22. toukokuuta 2011. Hans Välimäellä oli silloin Suomen paras ravintola. Hän oli tv-kokkien ylituomari. Menestys oli vaatinut hommia hihat käärittynä.

Kysyttävää? Hans Välimäen katse kiertää auditorion yleisössä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi