Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karjatilojen uusi raakamakkara Parikkalassa on erikoisuus Suomessa – Villasian ja ylämaankarjan lihojen yhdistäminen vaati tarkkaa analyysia myös rasvan räiskynnästä grillissä

Parikkalalaiset lihatilalliset päättivät kokeilla, kuinka herkullista makkaraa saa aikaiseksi yhdistämällä paikallista villasikaa ja ylämaankarjaa. Uutuusmakkaralle saa kuka tahansa ehdottaa nimeä some-kilpailussa.

Parikkalasta on lähiaikoina tulossa erikoisuus alkaneelle grillikaudelle: villasian ja ylämaankarjan lihasta tehtyä raakamakkaraa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi