Savonlinnassa vierailleet keittiömestarit veikkaavat järvikalan arvostukselle isoa nousua 

Kespro kutsui mikkeliläiskokit tarjoamaan aamupalaa savonlinnalaisille ravintoloitsijoille.

Ukrainan sota seurannaisvaikutuksineen heijastuu myös siihen, mitä Savonlinnan ravintoloissa tulevaisuudessa tarjoillaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi