Blineistä tuttu tattari kelpaa monenlaiseen ruuanlaittoon ja leivontaan – Kokeile perinteisen risoton sijaan tattarittoa

Sienitattaritossa on metsäinen maku. Erikseen tattariton ohessa tarjottavaksi paistetut herkkusienet saavat makua soijakastikkeesta. Marko Puumalainen

Tattari on monelle tuttu raaka-aine blineistä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Etela-Saimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi