Kesä ja järvikala, siinäpä hyvä pari – kotimaisen kalan syönti on terveellinen teko itselle ja ympäristölle, katso reseptit
Kotimaisen kalan myynti kasvoi viime vuonna esimerkiksi S-ryhmällä. Silti suuri osa suomalaisista syö edelleen tuontikalaa.
Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan kalaa olisi hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa, eri kalalajeja vaihdellen.
Mainos: Osuuskauppa Suur-Savo

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu