Letut ovat parasta kesäruokaa suolaisilla tai makeilla täytteillä – näin onnistut varmasti taikinan kanssa

Lettu on monipuolinen ruoka, josta saa niin suolaista kuin makeaa syötävää. Makean lisukkeiksi käyvät esimerkiksi jäätelö, mansikat ja manteli. Annukka Roth

Letut ovat ihanaa kesäruokaa ja niiden paistaminenkin mainettaan helpompaa. Hyvällä taikinalla pääsee jo pitkälle. Siinä auttaa, kun ainekset laittaa tietyssä järjestyksessä ja antaa taikinan levätä puolisen tuntia ennen letunpaistoa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi