Paistinpannuissa riittää vaihtoehtoja – ammattilaiset kertovat, millainen pannu on paras

Ravintola Pippurimyllyn Matti Ravantti suosii paistamisessa ruostumatonta teräspannua. Hiiliteräspannujakin on tarkoitus kokeilla lähitulevaisuudessa. Taustalla keittiössä häärii Otso Helasvuo. Tomi Kangasniemi

Paistinpannuja on nykyisin moneen lähtöön. Materiaalina voi olla esimerkiksi rauta, teräs tai kupari. Pannuja on myös moniin eri käyttötarkoituksiin. Sopivaa pannua etsivä voikin olla ihmeissään pannuvalikoiman edessä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi