Liisa Helve-Sibajan kolumni: Sveitsiläinen haluaa syömään ystäviensä kanssa kantakuppilaansa, mutta se ei nyt onnistu – maan ravintola-ala on kriisissä ja moni yritys kaatuu konkurssiin

Tarjoilija tuo pöytään maitokahvia ja kananmunia, leipää, kaksi suklaasarvea korissa. Istun nahkatuolissa ja tunnen olevani niin Ranskassa kuin Zürichissä pystyy. Bistro on viehkeästi nuhruinen, tarjolla on lettuja, crêpe, sinisimpukoita ja sipulikeittoa, keskiviikkoisin elävää musiikkia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi