Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sonja Watsonin, 51, mielestä moni nyrpistelee turhaan palsternakalle, sillä se on parempaa kuin porkkana – "Sitä kannattaa kokeilla kaikenlaiseen ruoanlaittoon"

Ruokabloggarin mukaan palsternakka on monipuolinen raaka-aine, jota voi käyttää porkkanan tapaan sekä raakana että kypsennettynä.

Makeahko, pähkinäinen maku. Parempaa kuin porkkana. Yllättävänkin monipuolinen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi