Janne Kaartisen, 52, voi tilata juhliin ja palavereihin laittamaan ruokaa – "Olen tietyllä tapaa ohjelmanumero"

Janne Kaartinen arvostaa aitoja makuja ja selkeitä raaka-aineita, värejä ja tuoksuja. Ruoanlaitossa tärkeää on myös tekemisen ilo. Sami Saarenpää

Kun kymmeniä vuosia ammatikseen ruokaa laittaneelta kokilta kysyy hänen lempiruokaansa, vastaus yllättää. Jyväskyläläisen Kokkisirkuksen yrittäjän Janne Kaartisen suosikki on nimittäin leipä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Etela-Saimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi