Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marjastus, kalastus ja sienestys on meille arkea, mutta kokki Jyrki Tsutsunen tietää, ettei näin ole kaikkialla – "Jos asetun vaikka tänne tulevan saksalaisen turistin saappaisiin, niin eihän hän voi käsittää, miten tuollainen on mahdollista"

Villiyrttikokki Jyrki Tsutsunen on yksi kolmesta Saimaan ruokalähettiläästä. Hanke kehittää alueesta Euroopan ruoka- ja kulttuurimatkailun keskusta. Katso ohje omenagraavattuun särkeen!

– Särkeä käytetään aivan liian vähän, villiyrttikokki Jyrki Tsutsunen sanoo .

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi