Jääkarhupääkaupungin liepeillä majailee yhä vähemmän jääkarhuja – populaatio hupenee Hudsoninlahdella Kanadassa
Jääkarhujen määrä vähenee vauhdilla Kanadassa Hudsoninlahden länsiosissa, selviää maan hallituksen tuoreesta selvityksestä. Erityisesti naaraskarhujen ja pentujen määrä on laskenut dramaattisesti.
Kirjautuneille
Tämä juttu on maksuton
Pääset lukemaan jutun kirjautumalla tai luomalla maksuttoman tunnuksen.