Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Apulanta ja Haloo Helsinki! eivät esiinny Olympiastadionilla tänä kesänä – konsertit siirtyvät ensi vuoteen

Apulanta- ja Haloo Helsinki! -yhtyeiden Olympiastadionin-konsertit peruuntuvat tältä kesältä. Yhtyeiden oli tarkoitus esiintyä elokuussa peräkkäisinä viikonloppuina Helsingissä, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi, Nelonen Media Liven tiedotteessa sanotaan.

– Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian, ja näin mittavan konserttituotannon läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, todetaan tiedotteessa.

Olympiastadionin konsertteihin odotettiin saapuvan kymmeniätuhansia ihmisiä.

Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi konserttipäivä on ensi vuoden kesäkuussa. Apulannan on puolestaan määrä esiintyä stadionilla kaksi viikkoa myöhemmin heinäkuussa.

– Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa, että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia, tiedotteessa sanotaan.

Nelonen Media Live kuuluu Sanoma -konserniin, joka on STT:n suurin omistaja.

---

Korjattu aiempaa uutista klo 14.06: Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi konserttipäivä on ensi vuoden kesäkuussa, ei elokuussa.