Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aloita parempi vuosi hyvillä jutuilla – näköislehti ilmestyy myös vuoden 2021 ensimmäisenä päivänä

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa myös uudenvuodenpäivänä 1.1.2021. Aloita parempi vuosi lukemalla muun muassa nämä jutut:

1. Koronavuosi avasi maakunnille sellaisia uusia mahdollisuuksia, joiden hyödyntämisestä niiden pitäisi pitää tarkasti huolta, sanoo OP-ryhmän entinen pääjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen.

2. Viidentenä päivänä nousi myrsky, ja sitten alkoi tapahtua kauheita. Seikkailija Timo Polari tietää, miten kaikki voi mennä pieleen – ja kuinka siitä selvitään.

3. Hyvä pomo on valmentaja, joka antaa työntekijöille mahdollisuuden kasvaa ja kehittää kykyjään. Työpaikoilla pitäisi uskaltaa sanoa myös se, että nyt on tarve levätä, vaatii yrittäjä ja mentori Nanna Bhose.

4. Vuonna 1921 Helsingin vappu jäi 20 minuuttia tavallista lyhyemmäksi. Sata vuotta sitten Suomen kaikki paikkakunnat elivät eri kellonajoissa.

5. Kotimainen lammas on paras lammas, sanoo eettisen villan ystävä. Villavaatteiden tuottajia harmittaa, että kotimaista villaa on saatavissa liian vähän.