Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Takahuhdissa palaneesta rivitalosta löytyi vainaja, palon epäillään alkaneen sähkölaitteesta

Tampereen eilisen rivitalopalon arvioidaan saaneen alkunsa ruuanlaittoon käytetystä sähkölaitteesta, kerrotaan Sisä-Suomen poliisista.

Takahuhdin kaupunginosan Varsankadulla paloi kahdeksan asunnon rivitalorakennus. Yhdestä asunnosta löytyi sammutus- ja raivaustöiden yhteydessä vainaja. Hänen epäillään olleen asunnon asukas, ja tulipalon epäillään alkaneen kyseisestä asunnosta.

Poliisi on aloittanut syttymissyyn selvittämisen ja kuolemansyyn tutkinnan. Tänään on kuultu tulipalosta havaintoja tehneitä ihmisiä ja tehty paikkatutkintaa palopaikalla.

Tulipaloon tai kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Ilmoitus palosta tuli pelastuslaitokselle hieman ennen iltayhdeksää. Palo oli levinnyt yhdestä huoneistosta koko rakennuksen ullakolle. Palon leviäminen muihin rakennuksiin saatiin estettyä, mutta talo paloi asuinkelvottomaksi.

Talon asukkaat pääsivät väliaikaiseen majoitukseen. Palosta syntyi runsaasti savua, joka levisi Takahuhdin ja Ruotulan suuntaan. Ihmisiä kehotettiin tarvittaessa siirtymään sisätiloihin, sulkemaan ikkunat ja ilmastointi.