Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hannu-Pekka Korpi oli illan hahmo Vermossa

Valmennustoiminnan oman nimensä alla vuonna 2019 aloittanut Hannu-Pekka Korpi on yksi maamme nousevista treenarinimistä. Keskiviikkona Vermossa Korven tallin ravureiden vahva tekeminen jatkui, sillä talliin tuli menestystä useammassa lähdössä.

Avoimessa lähdössä Hannu-Pekka Korven valmentama Arctic Lover jäi toiselle juoksuradalle ilman vetoapua, mutta pystyi siitäkin rutistamaan parhaaksi.

– Loppusuoralla avasin vasta pellit. Se oli hyvä esitys hevoselta. Arctic Lover oli kuudes Suur-Hollola-ajossa, että luulen meidän SM-kisassa kokeilevan seuraavaksi, Hannu-Pekka Korpi aloitti voittajahaastattelussa.

Myös lämminveristen kakkossarja oli Korpien juhlaa. Hannu-Pekka Korven valmentama My Sweden palautti itsensä kultakantaan keulajuoksulla, ja Hannu-Pekan isän Pekka Korven valmentama ja ohjastama Full Picture otteli rinnalta hopealle.

Hannu-Pekka Korven tallin menestysilta täydentyi Tammasarjassa, jossa In Memories punnersi hopealle. Lähdön voitti Tapio Perttusen valmentama ja ohjastama Nemea Kaka.

Perttunen pääsi illan aikana toisenkin kerran voittajaseremonioihin, kun hänen valmentamansa Stop The Press oli keulapaikalta ylivoimavoittaja.

Harrastajatalliin jättipotti

Euralaisen harrastajan Mikko Haaviston valmentamat ravurit nappasivat Teräsmiesliigan pitkän matkan kilpailussa kaksoisvoiton. Olli Koivusen ohjastama Heavy Secret lipui 2. sisältä parhaaksi ennen keulassa työt tehnyttä tallikaveria Explosive Secretiä.

– Ihan uskomatonta! Todella hyvät fiilikset, edellä mainittujen ravureiden hoitaja Ulla Haavisto iloitsi.

– Hevoset ovat aikuistuneet ja ryhdistyneet. Niiden tekeminen on ollut hieman varsamaista, mutta nyt näyttää hyvälle.

Vihtiläisen Mika Mäkelän treenattavat tekivät nekin kovan tempun lyhyen matkan kisassa, kun tallin väreissä kisannut Mitori voitti ja Viisori ylsi pronssille.

Toto65-pelin täysosumalla lunasti 996,77 euroa, viidellä oikein sai 21,48 e.