Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Stallone kiistaton Ruunaruhtinas

Ossi Nurmosen valmentama ja Iikka Nurmosen ajama Stallone kruunattiin toistamiseen Ruunaruhtinaaksi, kun 7-vuotias ruuna hallitsi varmoin ottein lauantaina ravattua 2 600 metrin kisaa keulapaikalta. Stallone oli voittanut jo perjantaina avausmatkana olleen lyhyen ryhmälähdön, joten se voitti viime vuoden tapaan molemmat juostut matkat.

Stallonen takana toiseksi Ruunaruhtinaskisassa sijoittui Koskelan Akseli ja kolmas oli hyvän päätösmatkan ansiosta Hissun Turbo.

– Kaikki meni tässä kisassa hyvin. Stallonen kehitys on jatkunut vuosien saatossa ja sen parhaat ominaisuudet ovat vauhti sekä jakso, Iikka Nurmonen kehui.

Yksi oli ylitse muiden myös lämminveristen Malja-ajossa. Siinä Santtu Raitalan ohjastama ja Antero Tupamäen valmentama Atupem oli liian kova vastus muille. Farsad Boko ja pitkältä tauolta tullut Grainfield Aiden nappasivat voittajan takana himmeämmät totosijat, kun Martin De Bos laukkasi voittotaistossa.

– Atupem on ollut järkyttävän hyvä parissa viimeisessä startissa. En usko Martin De Bosin laukan vaikuttaneen mitään, sillä minulla oli hevonen vielä hyvissä voimissa vastustajan laukatessa, Santtu Raitala sanoi.

Reilut 1500 euroa palauttaneen T75-pelin suurimmasta yllätyksestä vastasi lapualainen Mauno Laurila, joka kiritti tallinsa uuden tähden Artful Deimosin komealla kirillä voittoon.

– Tämä on kotioloissa vaikuttanut oikein mukavalta ja rehdiltä hevoselta, jonka kanssa on ollut helppo toimia. Ei voitto minulle kauhean suurena yllätyksenä tullut, vaikka se oli sitä pelaajille. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin, Laurila tuumi.

Santtu Raitala taiteili T75:ssä kolme voittoa, kun pihtiputaalaisen käsissä Atupemin ohella ensimmäisenä maalilinjan ylittivät Vaellus sekä Special Major. Seiskavitosen muut voittajat olivat Piskon Pouta sekä Kitzune G.G.