Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puolalaistähti Lewandowskin agentti: "FC Bayern on hänelle historiaa"

Jalkapallotähti Robert Lewandowskin ja Bundesliigan suurseuran Bayern Münchenin menestyksekäs yhteistyö päättyy tulevana kesänä, jos puolalaishyökkääjän agentin Pini Zahavin puheita on uskominen. Lewandowskin Bayern-sopimusta on jäljellä vielä yksi kausi, mutta puolalaista on huhuttu viime aikoina vahvasti Barcelonan riveihin.

– Asiat ovat Robertille hyvin selvät: hän haluaa lähteä Bayernista tänä kesänä. FC Bayern on hänelle historiaa, Zahavi sanoi Bildille.

Bayernin toimitusjohtaja Oliver Khan ja urheilujohtaja Hasan Salihamidzic ovat korostaneet julkisuudessa, että Lewandowski pysyy seurassa ensi vuoteen saakka. Zahavin mukaan puolalaismaalitykki on hyvin tyytymätön asemaansa Etelä-Saksassa.

– Totta kai he (Bayern) voivat pitää Robertin vielä yhden vuoden, mutta en suosittelisi sitä heille, Zahavi kuittasi.

Lewandowski, 33, liittyi Bayerniin kilpailijajoukkue Dortmundista vuonna 2014, ja sen jälkeen baijerilaisjoukkue on voittanut jokaisen Bundesliiga-mestaruuden. Kaksi kertaa peräkkäin Fifan parhaaksi miespelaajaksi valittu Lewandowski voitti Bayernissa myös Mestarien liigan 2020.