Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hamilton vakavana: "Tällä hetkellä luulen, että emme tule kamppailemaan voitoista"

Formula ykkösissä kahdeksan viimeisintä valmistajien maailmanmestaruutta voittanut Mercedes ei ole valmiina kamppailemaan voitoista ensi viikonloppuna alkavalla kaudella. Näin karusti arvioi tallin tähtikuljettaja, seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton.

– On totta kai liian varhaista ajatella MM:ää, mutta tällä hetkellä luulen, että emme tule kamppailemaan voitoista, Hamilton sanoi Sky Sportsin mukaan ajettuaan lauantaina 78 kierrosta Bahrainin testeissä.

– Potentiaalia autossa on, mutta meidän on vain opittava ottamaan se potentiaali irti ja korjattava joitakin ongelmia. Ja sitä teemme.

Mercedes on voittanut kauden avauskisan kolmena viime vuonna. Nyt Bahrainissa ensi viikonloppuna ovat Hamiltonin mukaan muut suosikit.

– Emme ole tällä hetkellä nopeimpia. Ferrari näyttää minusta nopeimmalta, ja ehkä myös Red Bull. Sen jälkeen tulemme me tai McLaren. Mutta tällä hetkellä me emme ole kärjessä.