Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lentopallomestari VaLePa hankkii uuden ulkomaalaisvahvistuksen – "Tulossa ulkomaalainen keskipelaaja"

Vain yhden ottelun lentopallon Mestaruusliigassa hävinnyt VaLePa kukisti keskiviikkona sen joulukuussa voittaneen Vantaan Ducksin 3–0.

– Jatkoimme siitä, mihin edellisessä pelissä jäimme, eli vahvalla syötöllä saimme Ducksin vahvuuksia alas eli keskihyökkäys kuriin. Sen jälkeen hakkurin tehot putosivat, sanoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

Keskipelaaja Severi Savonsalmi oli jälleen tehokas tehden 11 pistettä. Enemmän pisteitä, 14, keräsi vain EM-kisoissakin syksyllä pelannut Sakari Mäkinen.

Toisen ottelunsa keskipelaajana pelannut Tuomas Tihumäki teki vain kolme pistettä, mutta oli ainoa ilman hyökkäysvirheitä pelannut VaLePan pelaaja.

– Meille on tulossa ulkomaalainen keskipelaaja, nimi julkistetaan torstaina, Kangaskokko sanoi.

Aleksander Rastamo oli 11 pisteellä Ducksin tehokkain.

TuTo Volleylle taas vierastappio

Liigaan noussut TuTo Volley koki viidennen peräkkäisen erin 0–3 päättyneen vierastappion. Tällä kertaa voiton kuittasi paikallisvastustaja Raision Loimu.

Loimulla kulki etenkin keskihyökkäys, sillä sekä Eetu Mäki että Tayeb Einisamarein iskivät yhdeksästä passista seitsemän pistettä ilman virheitä.

– Ihan hyvä peli oli tällaisilla harkkapelin fiiliksillä, kun ei ollut yleisöä. Tappoprosentti on ihan ookoo, Mäki tiivisti ottelun.

Myös normaalin tutut tehopelaajat hyökkäsivät hyvin, ja joukkueen onnistumisprosentti oli 63.

Ali Fazli oli 16 pisteellä tehokkain, Kristaps Smits teki 15 pistettä. Mäki syötti myös kaksi ässää ja otti yhden torjuntapisteen päätyen näin kymmeneen pisteeseen.

Kokeneet Eemeli Kouki ja Ossi Rumpunen tekivät vieraille yhdeksän pistettä.

– Ei ollut mitään paikallispelin fiilistä tällä kertaa, Mäki lähetti toiveen yleisön saamiseksi katsomoihin.