Riikka Lehtonen lopettaa ammattilaisuransa – "Tämä on ollut huikea matka"

Riikka Lehtonen nähtiin pitkän peliuransa aikana monien maiden lentopallo- ja beach volley -kentillä. RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

STT

Pitkän uran kansainvälisillä lentopallon ja beach volleyn kentillä tehnyt Riikka Lehtonen lopettaa ammattilaisuransa. Lehtonen, 42, kertoi asiasta lauantaina Instagramissa .

– Nyt on tullut se hetki, kun olen saanut varmuuden ja haluan sen teille kertoa. Olen lopettanut minun ammattilaisurheilu-uran, Lehtonen sanoi videollaan.

– Päällimmäisenä asiana on kiitollisuus, että olen saanut tehdä tätä näin kauan ja niin makeitten ihmisten kanssa. Tämä herättää ihan mielettömästi tunteita, joista haluan kertoa teille myöhemmin ja tulenkin kertomaan. Haluan kiittää teitä kaikkia, että olette olleet tässä mukana. Tämä on ollut huikea matka, kyyneliin liikuttunut Lehtonen puhui.

Lehtonen pelasi lentopalloa Suomen kenttien lisäksi muun muassa Ranskassa, Italiassa, Japanissa ja Turkissa. Lentopallouran lomassa Lehtonen pelasi beach volleyta, johon hän keskittyi täysin viime vuodet.

Lehtosen lopetusilmoituksesta kertoi ensimmäisenä Yle .

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka