Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Majestic Man ravasi kakkoseksi Hopeadivisioonassa

Jonna Irrin ja Taneli Säteen omistama Majestic Man kiri kakkoseksi Färjestadin Hopeadivisioonassa lauantaina. Uusi ennätys kirjoitetaan numeroin 11,2a/1640m. Tuore SM-kisan pronssimitalisti sai palkintorahoja 62 500 kruunua.

Björn Goop luovi Majestic Manin taitavasti eturivin uloimmalta lähtöradalta toisen radan jonoon kakkoseksi. Sören Boelin ajama ja Peter Untersteinerin valmentama Adde S.H. pinnisti voittoon. Majestic Man tuli aivan rinnalle, mutta jäi maalikuvassa kakkoseksi. Lähdön toinen suomalainen MAS Capacity joutui jäämään lämmityksen jälkeen pois.

Kylmäveristen Norjan ja Ruotsin välisessä Unionskampenissa maksettiin ravien isoin ykköspalkinto 300 000 kruunua. Lähtö sujui täysin Tangen Haapin komennossa. Erik Adielsson ajoi Björn Karlssonin valmentamalla 12-vuotiaalla oriilla hienon voittotuloksen 21,6a/2140m. Tangen Haap on Norjassa syntynyt, mutta se edusti Ruotsia, joka on omistajan ja valmentajan kotimaa.

– Tangen Haap on uskomattoman hieno ravuri. Tämä oli aivan mahtava kokemus saada ajaa näin upealla kylmäverisellä. Tuntui, että maalissa oli vielä paljon voimia jäljellä, Adielsson kehui.

Daniel Redénin valmentama Missle Hill starttasi suursuosikkina kultadivisioonassa. Disco Volante piti keulat, ja Missle Hill eteni sen rinnalle. Mellby Free kiri kovaa, mutta Örjan Kihlströmin ajama Missle Hill paineli voittoon ajalla 11,5a/2140m.