Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Captain Corey ravasi Hambokarsinnan voittoon

Tämän vuoden Hambletonianista ennakoitiin Marcus Melanderin juhlaa, mutta karsintapäivän sankari olikin toinen ruotsalainen Åke Svanstedt. Hänen tallinsa Delayed Hanover ja Captain Corey voittivat karsinnat Meadowlandsin radalla sunnuntain vastaisena yönä. Petri Salmela ja Kenneth Liljamaa kuuluvat Captain Coreyn omistajaporukkaan.

Ensimmäisen karsinnan voittajan Delayed Hanoverin ohjissa oli kuskikomeetta Dexter Dunn. Hän sijoitti oriin johtaneen tallitoveri Ambassador Hanoverin taakse. Lucas Wallinin Cuatro de Julio haki keulat takasuoran alussa.

Asetelmat kärjessä säilyivät loppusuoran puoliväliin, jolloin Svanstedtin kaksikko nousi hyökkäykseen toiselle radalle. Delayed Hanover lipui kaksi hevosenmittaa ohi Ambassador Hanoverin ja Cuatro di Julion. Voittoaika oli 09,1.

Toinen karsinta sujui Åke Svanstedtin ja Captain Coreyn komennossa. Yannick Gingras ajoi tallikaveri Johan Paleman kärkeen ja luovutti johdon Captain Coreylle takasuoran alussa. Nancy Takterin Really Fast kiri loppusuoraa tosi lujaa Dexter Dunnin kannustamana. Mutta Captain Corey oli mennyt jo. Voittoaika oli 09,2. Kakkonen Really Fast meni 09,4 ja kolmonen Venerate 09,6.

Hambletonianin on maailman suurin 3-vuotiaiden ravureiden kilpailu. Sen finaali juostaan tulevana lauantaina. Kilpailun kokonaispalkintopotti on miljoona dollaria.