Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Christian Eriksen kertoo ensi kerran itse voinnistaan dramaattisen EM-tapahtumien jälkeen: "Olosuhteisiin nähden voin hyvin"

Jalkapallon EM-kisoissa lauantaina pelattu Tanska–Suomi-ottelu sai dramaattisen käänteen, kun tanskalaispelaaja Christian Eriksen sai sairauskohtauksen kesken ottelun. Kööpenhaminassa sairaalahoidossa oleva Eriksen puhuu nyt ensi kertaa itse koko jalkapallomaailmaa järkyttäneiden tapahtumien jälkeen.

– Suuri kiitos kaikille ympäri maailmaa tulleista terveisistä ja viesteistä. Ne merkitsevät paljon minulle ja perheelleni, totesi tanskalaistähti Instagram-tilillään .

Eriksen lyyhistyi kentälle sydänpysähdyksen seurauksena Kööpenhaminassa pelatun EM-ottelun avausjakson lopussa. Peli oli pitkään keskeytyksissä, kunnes se päätettiin pelata loppuun. Suomi voitti ottelun 1–0-lukemin.

– Olosuhteisiin nähden voin hyvin. Edessä on vielä muutamia tutkimuksia sairaalahoidossa, mutta vointini on tällä hetkellä hyvä.

Tanska pelaa seuraavan EM-kisaottelunsa torstaina Kööpenhaminassa, jossa vastaan asettuu Belgia.

– Nyt haluan kannustaa jalkapallomaajoukkuettamme sen tulevissa peleissä. Pelatkaa koko Tanskalle, Eriksen viestitti.