Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matilda Castren ei mahtunut 20 parhaan joukkoon golfin US openissa – filippiiniläinen Yuka Saso vei voiton

Suomalaispelaaja Matilda Castren ei onnistunut tavoitteessaan nousta golfin naisten Yhdysvaltain avointen 20 parhaan pelaajan joukkoon. Castren vajosi jaetulle 30. sijalle yhteensä 293 lyönnillä.

Viimeisellä kierroksella hän löi turnauksen heikoimman tuloksensa, eli 75 kertaa neljällä yli parin. Sunnuntain 18 reiällä hän löi kaksi birdietä, neljä bogeyta ja yhden tuplabogeyn. Koko turnauksen tuloksena Castren löi yhteensä yhdeksän yli parin.

Castrenin aiemmat kierrostulokset San Franciscon Olympiaklubin kentällä olivat 74, 71 ja 73.

Naisten US openin voiton vei teini-ikäinen filippiiniläispelaaja Yuka Saso yhteensä 280 lyönnillä. Sason kierrostulokset olivat 69, 67, 71 ja 73. Koko turnauksessa hän löi neljä alle parin.

Sason neljäs kierros oli hänen turnauksensa heikoin ja ainoa, jossa filippiiniläinen löi yli parin. Tulos oli kaksi yli parin, ja 18 reiän varrella Saso löi kolme birdietä, yhden bogeyn ja kaksi peräkkäistä tuplabogeyta toisella ja kolmannella reiällä.