Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eläinklinikka Norppa Savonlinnasta nousi ylivoimaiseksi yleisön suosikiksi – Menestystä tuli valtakunnallisessa uusyritysten kilpailussa

Eläinklinikka Norppa kahmaisi 40 prosenttia äänistä.

Valtakunnallisessa vuoden uusyritys-kilpailussa yleisön suosikkina palkittiin savonlinnalainen eläinklinikka Norppa ja yrittäjä Anne-Mari Miettinen. Eläinklinikka Norppa oli ylivoimainen ja kahmaisi lähes 40 prosentin äänisaaliin, Suomen uusyrityskeskusten tiedotteessa kerrotaan.

Yleisöäänestyksessä annettiin yli 2000 ääntä.

Kilpailussa palkitaan yrittäjiä, joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä ja jotka ovat perustaneet yrityksensä muutama vuoden sisällä uusyrityskeskuksen avustuksella.

Yleisön suosikki saa 2500 euron rahapalkinnon.

Miettinen perusti yrityksensä, kun hänen työpaikkansa päätettiin lopettaa vuonna 2018. Pieneläinhoitajana Miettinen oli toiminut toistakymmentä vuotta ja hän uskoi, että Savonlinnassa riittää asiakkaita uudelle pieneläinklinikalle.

Korona-aikana lemmikkien määrä kasvoi, ja Eläinklinikka Norppa pääsi jo ensimmäisenä toimintavuotenaan tavoiteliikevaihtoonsa. Se on ollut tuloksellinen alusta asti.

Apuna Eläinklinikka Norpan perustamisvaiheessa oli Itä-Savon Uusyrityskeskus, joka palkitsi Miettisen aiemmin syksyllä oman alueensa vuoden uusyrittäjinä.

Etelä-Savo menestyi kisassa tänä vuonna hyvin, sillä sen voittivat mikkeliläisen Bistro Holvin ravintoloitsijat Pia Montonen ja Roope Rask.

Aikaisempien vuosien voittajia ovat muun muassa Vincit, Kyrö Distillery, Unikie sekä Metsän Woima ja Taiko.

Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Oma Säästöpankki sekä Patentti- ja rekisterihallitus.

Eläinklinikka Norppa Savonlinnasta valittiin Vuoden Uusyrittäjä 2022 -finaaliin – Nettiäänestys on alkanut

Eläinklinikka Norpan Anne-Mari Miettinen palkittiin Savonlinnan Vuoden Uusyrittäjänä – "Ilman ammattitaitoista ja monipuolista osaamista omaavaa henkilökuntaa en olisi mitään"