Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mestari Superkissanen voitti lasten seurakuntavaalit – Katso tulokset!

Voittaja lunastaa vaalilupauksensa ensi vuonna, eli seurakunnassa järjestetään urheilutapahtuma.

Savonlinnan seurakunnan lastenvaalien tulokset on tarkistuslaskettu ja vahvistettu. Vaaliuurniin pudotettiin Enonkosken, Kerimäen, Punkaharjun, Rantasalmen, Savonlinnan, Savonrannan ja Sulkavan alueelta yhteensä 149 ääntä.

Varsinainen ääniharava oli ehdokas 6, eli Mestari Superkissanen. Superkissasen vaalilupaus on urheilutapahtuma seurakunnan tiloissa. Toiselle sijalle jäi ehdokas 1, eli Hemmi pizzailtalupauksellaan.

Seurakunta toteuttaa Superkissasen idean vuoden 2023 aikana seurakunnan kaikilla alueilla. Seurakunta tiedottaa tarkemmin tapahtumista lähempänä.

Seurakunta kiittää lähettämässään tiedotteessa kaikkia äänestäjiä.

– Iso kiitos myös ehdokaskuvien piirtäjille sekä kaikille vaalilupausten ideointiin osallistuneille! seurakunnasta kiitellään.

Savonlinnan seurakunta järjesti lastenseurakuntavaalit marraskuussa seurakuntavaalien aikaan. Nuoret piirsivät hahmot, ja lapset ideoivat vaalilupaukset ja ehdokkaiden nimet.

Äänestys toteutettiin kappeleissa ja Sulkavalla ennakkoäänestysviikon aikana yhtenä päivänä ja varsinaisena vaalipäivänä ainoastaan Savonlinnassa.

Seurakunta toteuttaa eniten ääniä saaneen ehdokkaan vaalilupauksen, eli toimintaidean vuoden 2023 aikana.