Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hellblazers ja Mary Ann Hawkins keikalle Savonlinnaan – Molemmissa yhtyeissä itäsavolaislähtöisiä soittajia

Hellblazers ja Mary Ann Hawkins nousevat House of Olafin lavalle perjantaina 23. syyskuuta.

Savonlinnassa House of Olafilla nautitaan itäsuomalaislähtöisestä musiikista, kun Hellblazers ja Mary Ann Hawkins nousevat tapahtumapaikan lavalle perjantaina 23. syyskuuta, kerrotaan House of Olafin tiedotteessa.

Hellblazers on Sulkavalta ja Joroisista kotoisin oleva rock & roll-yhtye. Yhtyeen musiikki on koottu psychobillystä, rockabillysta, punkista ja ripauksesta poppia ja skata.

– Garegekitara, villi läskibasso, melodiaa ja välillä raskaitakin sointuja. Niistäkin on yhtyeen musiikki tehty, tiedotteessa kerrotaan.

Bändin jäsenillä on kokemusta useista yhtyeistä ja sadoista keikoista vuosien varrelta. Yhtye julkaisi keväällä 2021 viiden kappaleen digi-ep:n Psychobilly Mindfuck, joka löytyy useista suoratoistopalveluista. Bändissä soittavat Olli Virta (kitara ja laulu), Kalle Varonen (kontrabasso ja laulu) sekä Mika Pyykkö (rummut).

Surf rockin uudeksi valtiaaksikin hehkutettu Mary Ann Hawkins on tunnettu tulisista livekeikoistaan. Kokoonpanossa soittaa savonlinnalaislähtöinen saksofonisti Niko Wilkinson.

Suomalaiseksi surf-rock-ilmiöksi singahtanut Mary Ann Hawkins sekoittelee elokuvallista tunnelmointia vaaralliseen rock-soundiin. Viisihenkisen yhtyeen odotettu debyyttialbumi ilmestyi Svart Recordsin kautta toukokuussa 2022. Tyylikäs pitkäsoitto on kerännyt suitsutusta medioissa ulkomaita myöten.

Kokopitkän lisäksi Mary Ann Hawkins on julkaissut kaksi ep:tä ja tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita, joita tähdittävät muun muassa Tommi Korpela, Mimosa Willamo sekä Melrose-yhtyeen nokkamies Tokela.

Pääasiallisesti instrumentaaleista kappaleista koostuvien keikkojen on sanottu olevan vauhdikkaita, hikisiä sekä villejä. Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa.