Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Energiansäästötalkoiden seurauksena myös OP Suur-Savon konttoreissa lasketaan lämpötilaa – "Haastamme mukaan alueemme muut yritykset ja asiakkaamme"

OP Suur-Savo haluaa olla omalta osaltaan vaikuttamassa energiakriisiin laskemalla omaa kulutustaan.

OP Suur-Savo on päättynyt aloittaa energiansäästötalkoot ja alentaa lämpötilaa yhdellä asteella Savonlinnan, Mikkelin ja Pieksämäen konttoreissa, kerrotaan OP Suur-Savon tiedotteessa. Tällä OP Ryhmä tavoittelee viiden prosentin säästöä lämmitykseen kuluvaan energiaan.

Energiakriisi on vakava asia.

Jari Himanen

– Energiakriisi on vakava asia, ja haluamme pyrkiä ratkaisemaan tätä ongelmaa omalta osaltamme. Sähkön hinta on monelle suomalaiselle kriittinen asia ensi talvena. Laskemalla omaa kulutustamme vaikutamme myös kaikkien sähkön hintaan, sanoo OP Suur-Savon toimitusjohtaja Jari Himanen tiedotteessa.

Kiinteistöjen lämmityksen osuus on jopa noin neljäsosa koko energiankulutuksesta.

– Meidän tekomme eivät ratkaise energiakriisiä, mutta toivomme, että mahdollisimman moni yritys- ja henkilöasiakkaamme lähtisi miettimään mahdollisuuksia säästää energiassa. Lämpötilan laskeminen maltillisesti on monesti suoraviivainen tapa säästää energiaa ja rahaa. Haastamme mukaan energiansäästötalkoisiin alueemme muut yritykset ja asiakkaamme, sanoo Himanen.