Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maajussit tutustuvat toisiinsa ja pääsevät lukemaan kirjeitään – Mukana kaksi kumppania etsivää maatilallista Savonlinnan seudulta

Mtv3-kanavan Maajussille morsian -ohjelman 15. tuotantokausi jatkuu televisiossa ensi viikon maanantaina 5. syyskuuta. Jakso on nyt nähtävissä Katsomossa.

Maajussille morsian -ohjelman 15. tuotantokausi jatkuu television Mtv3-kanavalla ensi viikon maanantaina, 5. syyskuuta. Jakso on kuitenkin katsottavissa jo nyt Mtv Katsomossa netissä.

Tällä kaudella ohjelmassa on mukana peräti kaksi maajussia Savonlinnan seudulta: Anna-Reetta Kiviapajalta ja Arho Rantasalmelta.

Syksyn ensimmäisessä jaksossa on ilmassa jännitystä ja odotusta, kun juontaja Vappu Pimiä tapaa kaikki 15. kauden maajussit ja maajussittaret Naantalissa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet, Mtv3:n tiedotteessa kerrotaan.

Ensimmäisessä jaksossa tämän kauden maajussit ja maajussittaret tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Tulevissa jaksoissa lähdetään seuraamaan kahden maajussin ja kahden maajussittaren taivalta rakkauden etsinnässä.

Kiviapajalainen Anna-Reetta on 30-vuotias lypsykarjatilallinen, jonka tilaan kuuluu myös metsää ja vuokramökkejä. Sukupolvenvaihdos on kohta tulossa tilalle ja tuleva emäntä on nyt isäntää vailla.

Rantasalmella Arhon tilalla elää 50-päinen lypsy- ja nuorkarja, minkä lisäksi toimintaan kuuluu metsänhoitoa. Arhosta tuli viime vuoden kesällä isäntä sukutilalle, jonka toiminnassa on muita perheenjäseniä mukana.

Mukana ohjelmassa ovat myös 31-vuotias Victoria Laitilasta sekä 23-vuotias Joonas Seinäjoen läheltä.