Arttu Kettunen siirtyi kuljetusyrittäjästä kertopuutehtaan kolmivuoroon Punkaharjulla – "Ymmärsin, että näin ei voi jatkaa"

Katse on nyt suunnattu uusiin haasteisiin.

Kerimäkeläinen Arttu Kettunen on viihtynyt aina kauhan varressa kokkaillen. Erityisesti venäläisen ja ranskalaisen keittiön maut ja vivahteet ovat miehelle mieleen, mutta myös Välimeren alueen ruokakulttuuri kiinnostaa. Eikä Kettunen kaihda imuria tai lehtiharavaakaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi