Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itä-Savo etsii seudun mukavinta mökkiä – Ilmianna se meille!

Mikä tekee sinun tai tuttavasi mökistä mukavan, miksi viihdyt siellä? Itä-Savo tekee kesän aikana juttuja Savonlinnan seudun kesämökeistä, ja lukijat pääsevät valitsemaan ehdokkaista Itä-Savon mukavimman.

Onko sinun mökilläsi Itä-Savon parhaat löylyt antava sauna? Tai ihanin uintipaikka? Upeimmat maisemat? Viihtyisimmät sisätilat?

Itä-Savo etsii nyt seudun mukavinta mökkiä. Jos sellainen löytyy sinulta itseltäsi tai vaikka sukulaiseltasi tai tuttavaltasi, ilmianna se meille! Teemme kesän aikana juttuja ilmiannetuista Itä-Savon seudun mukavista kesämökeistä, ja lukijat voivat äänestää ehdokkaista omaa suosikkiaan. Kesän lopuksi Itä-Savo-lehti julistaa Itä-Savon mukavimman mökin tittelin.

Kerro, miksi juuri sinun mökkisi on Itä-Savon mukavin ja millainen mökkeilijä olet. Mitä asioita arvostat mökissäsi? Luonnonläheisyyttä, vesistöä, hiljaisuutta vai kenties yhteisöllisyyttä tai lapsuuden maisemia? Arvostatko mukavuuksia, kuten juoksevaa vettä ja sähköjä, vai kenties sitä, ettei niitä ole?

Tykkäätkö olla mökilläsi yksin vai isommalla porukalla?

Tekeekö paikan mukavaksi se, ettei siellä tarvitse tehdä mitään, vaan voi vain loikoilla auringossa tai vaikka paljussa? Vai tykkäätkö enemmän puuhastelusta, kuten kukkapenkkien kuopsuttelusta, kalastuksesta tai puiden pilkkomisesta?

Kerro omin sanoin perustietoja mökistäsi, millainen se on, missä se sijaitsee ja millaisella tontilla, onko kyseessä ranta- vai kuivanmaan mökki?

Kerro myös ketä mökilläsi vapaa-aikaansa viettää. Missä asutte, minkä ikäisiä olette ja onko teillä lemmikkejä?

Toivomme vastaukset 26.5. mennessä täältä löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen mari-anna.rossi@ita-savo.fi. Liitä mukaan myös ainakin yksi kuva mökistäsi sekä yhteystietosi!