Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sosterin rokoteauto kiertää kyliä ensi viikon – Koronarokotteen lisäksi on tarjolla muitakin rokotteita

Tiedotteessa kerrotaan, että matkailuautolla tehtävän kiertueen mahdollistaa Savonlinnan Rotaryklubi ry. Myös eri kyläyhdistykset ovat olleet aktiivisesti mukana rokotuspaikkoja järjestettäessä.

Sosteri tiedottaa rokottavansa kylillä väestöä maanantaina 7. helmikuuta alkavan viikon aikana. 7.2.–11.2. Savonlinnan eri kaupunginosissa voi saada korona-, influenssa- ja jäykkäkouristusrokotuksen kätevästi Sosterin rokotusautosta ilman ajanvarausta.

Pääpaino on haja-asutusalueilla. Koronarokotuksen lisäksi autossa voi huolehtia kuntoon influenssa- ja jäykkäkouristusrokoteasiat. Tarvittaessa koronarokote voidaan antaa myös yli 12-vuotiaille lapsille ja nuorille. Rokotusta varten ei tarvita ajanvarausta.

– Rokotekiertueen myötä haluamme tarjota mahdollisuuden autottomalle väestölle etenkin haja-asutusalueilla huolehtia rokoteasiat kuntoon walk in -tyylisesti - yhtä helposti ja vaivattomasti - lähempänä omaa kotia, osastonhoitaja Anna-Maija Huttunen Sosterista kertoo tiedotteessa.

Rokotukselle saapuvia pyydetään pysähdyspaikalle auton saapumisaikaan. Rokotteet pistetään olkavarteen, ja tämä kannattaa huomioida pukeutumisessa. Rokotukselle voi tulla vain täysin terveenä ja maskisuositus on voimassa. Tulijoiden toivotaan ottavan kelakortti mukaan.