Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Niina Karvinen Anttolan päiväkodista on kaupungin Vuoden työntekijä

Vuoden työntekijä 2021 valittiin 338 eri työntekijälle tai työyksikölle annetun ilmiannon joukosta. Karvinen on työskennellyt varhaiskasvatuksessa reilun kymmenen vuoden ajan.

Savonlinnan kaupunki on valinnut Vuoden työntekijäksi 2021 varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Niina Karvisen Anttolan päiväkodista. Vuoden työntekijän valinta tehtiin Savonlinnan kaupungilla nyt toista kertaa, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

– Vuoden työntekijäksi valittu Niina Karvinen on annettujen ilmiantojen perusteella ahkera, monipuolinen, luotettava, positiivinen, reilu ja toiset huomioon ottava työkaveri. Hänellä on rohkeus tarttua myös epäkohtiin ja näin kehittää omalla työotteellaan työyksikön toimintaa, kertoo Savonlinnan kaupungin henkilöstöpäällikkö Susanna Laine.

Karvinen on työskennellyt varhaiskasvatuksessa reilun kymmenen vuoden ajan. Vuodesta 2012 alkaen hän on ollut lastenhoitajana Anttolan päiväkodissa vuorohoitoryhmässä, jossa lapset ovat iältään yhdestä viiteen vuotiaita.

Karvinen kertoo olevansa yllättynyt ja iloinen saamastaan tunnustuksesta.

– Viihdyn työssäni todella hyvin, jokainen päivä on erilainen. Työyhteisö Anttolassa on mukava, sopivasti huumoria ja jämäkkyyttä. Kiitos työkavereille tästä tunnustuksesta.

Vuoden työntekijä palkittiin 200 euron arvosta kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Savonlinnan kaupungin Vuoden työntekijä valitaan annettujen ilmiantojen perusteella. Valinnan tekevät työsuojeluorganisaatio ja pääluottamusmiehet yhdessä henkilöstöpalveluiden kanssa.

Valinnassa kiinnitetään huomiota työntekijän työilmapiirin myönteiseen rakentamiseen, yhteistyöhön sekä palvelualttiuteen.

Vuoden työntekijä 2021 valittiin 338 eri työntekijälle tai työyksikölle annetun ilmiannon joukosta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka