Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nojanmaan koulun 3. luokka ja Pihlajaniemen koulun 3A-luokka valittiin Savonlinnan Teatterin kummiluokiksi

Luokkien hakemukset kummiluokaksi olivat täynnä luovuutta ja kekseliäisyyttä, teatterilta kerrotaan.

Savonlinnan Teatterin koko perheen musikaalin Tippukivitapaus kummiluokat on valittu. Kummiluokkahaku oli avoinna kaikille Savonlinnan alakoulujen kolmansille luokille, kerrotaan teatterin tiedotteessa.

Tällä kertaa hakemukseen tuli liittää luokan ideoima oma juliste Tippukivitapaus-musikaaliin. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli kaksi. Koska molempien luokkien hakemukset ja julisteet olivat täynnä lasten omaa luovuutta ja kekseliäisyyttä, valittiin tänä syksynä kaksi kummiluokkaa: Pihlajaniemen koulun 3A ja Nojanmaan koulun 3. luokka.

Kummiluokat pääsevät seuraamaan 1. lokakuuta uusintaensi-iltansa saavan lastenmusikaalin harjoituksia, ennakkoesitystä sekä työskentelemään musiikki- ja tanssityöpajassa teatterinammattilaisten johdolla.

Kummiluokkatoiminta on valituille luokille maksutonta. Koulu vastaa kuitenkin kuljetuskustannuksista teatterille.

Tippukivitapaus on Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen perustuva lastenmusikaali, johon musiikin on säveltänyt Anna-Mari Kähärä.

Savonlinnan Teatteriin musikaalin ohjaa Johanna Sorjonen ja musiikin sovituksesta vastaa kapellimestari Teemu Takanen.