Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viisi uutta koronatartuntaa – "Uusista tartunnoista vain yhden kohdalla lähde on selvillä, mikä kertoo, että koronavirusta on runsaasti alueella", johtajaylilääkäri muistuttaa

Hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtiminen on nyt entistäkin tärkeämpää. Rokotussuoja kannattaa huolehtia kuntoon.

Sosterin keskiviikkoisen tiedotteen jälkeen Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa.

Tartuntojen vuoksi yhteensä 53 henkilöä on asetettu karanteeniin, mukaan lukien Mertalan koulun 3B-luokka. Lisäksi alueella on uusia altistumispaikkoja.

– Näistä uusista tartunnoista vain yhden kohdalla lähde on selvillä, mikä kertoo, että koronavirusta on runsaasti alueella ja tartuntariski on suuri varsinkin rokottamattomille, johtajaylilääkäri Jaana Luukkonen Sosterista sanoo tiedotteessa.

– Suosittelen vahvasti kaikille hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjen noudattamista ja täyden rokotussuojan huolehtimista kuntoon.

Sosteri järjestää Walk In -koronarokotuspäiviä, joissa koronarokotteen saa ilman ajanvarausta. Tehosterokotteen ottamista voi aikaistaa, jos edellisestä rokotteesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa aikaa.

Koronavirukselle on voinut altistua:

Pe 27.8.

Klo 20–20.30 Enonkosken Sale

La 28.8.

Klo 10–11 Kristalli Sport -kuntosali

Klo 18–00 Ravintola Höyry, terassi

Su 29.8.

Klo 10–12 Kristalli Sport -kuntosali

Klo 12–12.45 Pizzeria Capero

Ma 30.8.

Klo 10.30–12 Kristalli Sport -kuntosali

Ti 31.8.

Klo 12–12.30 Kahvila Maitolaituri Enonkoski

Klo 14–16 Kristalli Sport -kuntosali

Klo 17–18 Prisma