Neljä uutta koronatartuntaa Savonlinnassa, kaksi Sulkavalla – Koululuokkia on asetettu karanteeniin Sulkavan yhtenäiskoulussa

Susanna Koivisto

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosterin alueella on todettu kuusi uutta koronatartuntaa tiistaina tiedotettujen tapausten jälkeen. Neljä tartunnoista on todettu Savonlinnassa ja kaksi Sulkavalla, kerrotaan Sosterin tiedotteessa.

Yksi tartunnoista liittyy alueella viime viikolla todettuun tartuntaketjuun. Tartunta on ketjun kuudes, ja se todettiin valmiiksi karanteenissa olevalla henkilöllä.

Mertalan kouluun liittyvässä tartuntaketjussa on todettu yksi uusi koronatartunta. Tämäkin tartunta on todettu jo karanteenissa olevalla henkilöllä.

Sulkavan tartunnat liittyvät tämän viikon maanantaina todettuun tartuntaan. Sulkavan yhtenäiskoulun kolmas- ja viidesluokkalaiset on asetettu karanteeniin.

Yksi koronatartunta on todettu rajanylityspaikalla ja se kirjautuu Sosterin alueelle. Tartunta ei aiheuta jatkotoimenpiteitä alueella. Lisäksi on todettu yksi uusi koronatartunta, joka on lähtöisin Vekaranjärven varuskunnasta.

Uusiin tartuntoihin liittyy yksi julkinen altistumispaikka. Sulkavan kirjastossa on voinut altistua koronavirukselle perjantaina 13. elokuuta kello 10 ja 11.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka