Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Konttitanssit Kolkonlahden Kesäkahviolla Rantasalmella tarjoaa monipuolisen kattauksen tanssittavaa musiikkia

Kolkonlahden Kesäkahviolla Rantasalmella järjestetään lauantaina 7. elokuuta Konttitanssit-festari. Jo 24. kerran järjestettävä musiikkitapahtuma muuttui viime vuonna iltatapahtumasta pidemmäksi minifestariksi. Tapahtumassa tanssittavaa musiikkia tarjoillaan moneen makuun, kerrotaan tapahtuman tiedotteessa.

Tapahtumassa esiintyvät tänä vuonna Vorkesteri, Duo Vesiperämiehet, Lad's Lady, Sudenmorsian, NoStatus, Rento ja Syrjähyppy, joiden tarjontaan mahtuvat musiikkityyleistä niin rock, pop, proge, soul, jazz kuin paritanssimusiikkikin.

– Olemme saaneet jälleen paikalle loistavan ja monipuolisen kattauksen bändejä eri puolilta Suomea. Tänä vuonna on tarjolla bile- ja tanssimusan täydennyksenä pitkästä aikaa myös tanssittavaa jazzia. Ja aikaisempien vuosien tapaan kuullaan myös viihdyttäviä laulelmia, kuvaa päivän juontaja Taina Piispa.

Perinteikkään Kolkonlahden Kesäkahvion on perustanut Lauri Hietaneva vuonna 1979. Nykyään kahviota pyöritetään saman suvun voimin jo kolmannessa polvessa, ja se on toiminut tärkeänä työllistäjänä erityisesti nuorille.

Konttitanssit sai alkunsa vuonna 1996 asiakkaiden toiveesta. Aluksi tanssittiin kontissa. Nykyään vain bändit soittavat kontissa, ja yleisö viihtyy ja tanssii festarialueeksi rajatulla levähdysalueella. Paikalla on myös telttakatos sateen varalle.

– Huomioimme viime vuoden tapaan koronaohjeistuksen ja vaatimukset puhtaanapidossa ja käsihygienian varmistamisessa, kertovat kesäkahvioyrittäjät Anja Hietaneva ja Maria ja Ida Vänttinen tiedotteessaan.

Konttitanssit -festari Kolkonlahden Kesäkahviolla la 7. elokuuta klo 15 alkaen. Osoite: Kolkonpään levähdysalue, Rantasalmentie 3678, Rantasalmi.