Rantasalmen Puhallinorkesterin kasvatit konsertoivat hyväntekeväisyyskonsertissa lauantaina

Hyväntekeväisyyskonsertin tuotolla kartutetaan Rantasalmen lukion seniorit ry:n stipendirahastoa.

Rantasalmen lukion seniorit ry järjestää lauantaina 24. heinäkuuta Rantasalmen kirkossa hyväntekeväisyyskonsertin, jolla kartutetaan stipendirahastoa.

Konsertissa esiintyvät soittajat, lukuun ottamatta pianisti Maija Teikaria, ovat saaneet oppinsa Rantasalmen Puhallinorkesterissa.

Konsertti on Rantasalmen Puhallinorkesterin kasvattien, nuorten taitureiden näytös. Konsertti sisältää monenlaista musiikki-iloittelua.

– Luulenpa, että tämän soittajajoukon yhteinen solistikonsertti jää ainutkertaiseksi. Kannattaa tulla konserttiin! kannustaa Rantasalmen lukion seniorit ry:n puheenjohtaja Sakari Ylönen.

Lukion suorittamisen jälkeen musiikkiopintoja ovat jatkaneet Inka Kuokkaniemi, Sini Korhonen ja Nuutti Tossavainen, kertoo Sakari Ylönen tiedotteessaan.

Inka Kuokkaniemi opiskeli jo kouluaikanaan oboen soittoa Savonlinnan Musiikkiopistossa ja Sibelius-Akatemian nuorisolinjalla. Opinnot jatkuvat Sibelius-Akatemiassa ja hän on ollut solistina lukuisien orkestereiden konserteissa.

Sini Korhonen ja Nuutti Tossavainen ovat ylioppilaaksitulon jälkeen olleet Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnassa. Sini Korhosen instrumentti on euphonium. Hän jatkaa musiikkiopintojaan Jyväskylän yliopistossa ja aloittaa ensi syksynä yliopistonsa puhallinorkesterin Puhkupillien johtajana.

Nuutti Tossavainen opiskelee Metropolian ammattikorkeakoulussa pop- ja jazzmusiikkia pääinstrumenttinaan trumpetti.

Soittajajoukon nuorimmat ovat Peppi Ikonen, Ronja Ikonen ja Kaisla Koivunoro. Ronja Ikonen aloitti musiikkiopinnot nokkahuilulla, mutta vaihtoi sen huiluun ja lisäsi soitinvalikoimaansa piccolon.

Peppi Ikonen on jatkanut musiikkiopintojaan Savonlinnan musiikkiopistossa ja on soittanut trumpettia Rantasalmen A-puhallinorkesterissa jo viisi vuotta. Kaisla Koivunoron instrumentti on käyrätorvi.

Konsertissa kuullaan musiikkia muun muassa Camille Saint Saënsilta, J. Ed. Baratilta, Alessandro Marcellolta, Ennio Morriconelta, Gabriel Faurelta ja Madeleine Dringiltä.

Hyväntekeväisyyskonsertti Puhallinmusiikkia kesäillassa Rantasalmen kirkossa la 24. heinäkuuta 2021 klo 18. Järj. Rantasalmen lukion seniorit ry.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka