Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ABC Juvan liikennemyymälä uudistui – avajaisia vietetään tänään torstaina

Liikennemyymälässä uusittiin niin keittiö, ravintolasali kuin marketkin.

ABC Juva on käynyt läpi mittavan remontin, ja avajaisia vietetään tänään torstaina. Liikennemyymälässä uusittiin niin keittiö, ravintolasali kuin marketkin. Asiakkaiden viihtyvyyden lisääminen oli yksi remontin lähtökohta, mutta samalla on parannettu myös muun muassa energiatehokkuutta, kerrotaan osuuskauppa Suur-Savon tiedotteessa.

ABC Juvan ravintola on kokenut kasvojenkohotuksen. Myös kokoustila on uusittu ja muutettu vastaamaan paremmin kokousten kysyntää. Samalla ravintolasaliin on saatu lisää asiakaspaikkoja. Lasten leikkipaikat niin sisällä kuin ulkona on uudistettu, samoin terassi.

Market on saanut uuden järjestyksen, muun muassa kassat ja kylmälaitteet on siirretty uuteen paikkaan, ja liikehuoneiston etukäytävä on otettu marketin käyttöön. Pullonpalautus ja wc-tilat on niin ikään uusittu.

Myös keittiön koneet ja kalusto sekä kiinteistötekniikkaa uusittiin.

− Kiinteistötekniikan uudistuksessa rakennettiin energian kierrätysjärjestelmä, jonka avulla ilmanvaihdosta ja kaupan kylmälaitteista saatava hukkalämpö voidaan varastoida tontille porattuihin energiakaivoihin. Maasta saatava energia hyödynnetään kiinteistön ja käyttöveden lämmityksessä lämpöpumppujen avulla. Energian kierrätysjärjestelmän avulla tavoitellaan 30 prosentin säästöä osto-energian määrään. Jokainen investointi vie meitä kohti hiilinegatiivisuutta, sanoo osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen tiedotteessa.

Täysin uutta on Juvan kunnan ylläpitämä matkailuinfo, jossa on mikkeliläisen Oioi Collective oy:n tekemä interaktiivinen infoseinä. Lisäksi Juvan MTK Etelä-Savolle ja Etelä-Savon MHY:lle on järjestetty esittelyseinä.

ABC Juva valmistui vuonna 2003, ja siellä käy vuosittain noin 2,5 miljoonaa asiakasta. Työntekijöitä ABC Juvalla on 44 henkilöä. Nyt toteutetun uudistuksen kokonaiskustannus oli noin 2,9 miljoonaa euroa.