Helisevä kansanmusiikki tuo kevään – Katso ja kuuntele Sirkka Kososen ja Savonlinna-kvartetin Haliasoitto nyt netistä!

Koronarajoitusten takia vain pienelle yleisölle esitetyn konsertin voi katsoa Savonlinnan orkesterin verkkosivulta tai Youtube-kanavalta.

Sirkka Kosonen ja Savonlinna-kvartetti konsertoivat yhdessä ja lopputulos on nyt nähtävänä verkossa. Arkistokuva konsertin harjoituksista. Soila Puurtinen

Marja-Liisa Karjalainen

Kansanmuusikko Sirkka Kososen ja Savonlinna-kvartetin yhteinen Haliasoitto-konsertti on nyt nähtävänä ja kuultavana netissä Savonlinnan Orkesterin verkkosivulla sekä orkesterin Youtube-kanavalla. Tallenne katsottavissa 28. maaliskuuta asti.

Konsertin laulut on valinnut ja orkesterille sovittanut Sirkka Kosonen. Hän on kerimäkeläislähtöinen, monipuolinen laulaja, äänitaiteilija, kansanmuusikko ja musiikin tohtori. Hän opettaa kansanmusiikkia Keravan opistossa sekä Savonlinnan musiikkiopistossa.

Ohjelmistossa on muun muassa useita entisen Säämingin ja Kerimäen alueilta peräisin olevia kansanlauluja ja lisäksi kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja kansanmusiikkikappaleita.

Savonlinna-kvartetissa soittavat Andrei Nikulin, I viulu, Eeva Vesamäki, II viulu, Katja Inkala, alttoviulu ja Ilkka Vesioja, sello.

Konsertin nettikatselijat voivat halutessaan kannattaa orkesterin toimintaa ja ostaa vapaaehtoisen viiden tai kymmenen euron arvoisen lipun nettilippu.fi -osoitteesta.

Haliasoitto-kansanmusiikkikonsertti on nähtävänä Savonlinnan orkesterin Youtube-kanavalla sekä osoitteessa savonlinnanorkesteri.fi . Tallenne katsottavissa 28.3. klo 16 asti.

Lue lisää: Haliasoitto tuo eri musiikinlajien taiturit yhteen – Kansanmuusikko Sirkka Kosonen ja Savonlinna-kvartetti konsertoivat yhdessä

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka