Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysy koronarokotuksista, Sosteri vastaa – Itä-Savo ja Sosteri vastaavat itäsavolaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin koronarokotuksista

Koronavirusta vastaan annettavat rokotukset ovat päässeet vauhtiin myös Sosterin alueella alkuvuoden aikana.

Rokotukset ovat kuitenkin herättäneet paljon kysymyksiä kansalaisten keskuudessa. Kuka rokotuksen saa ja milloin? Miksi aikaa ei saa varattua? Tai miksi naapuri saa rokotuksen mutta minä en?

Sosteri ja sanomalehti Itä-Savo keräävät nyt kansalaisten mieltä askarruttavia kysymyksiä. Lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen tuottajat@ita-savo.fi. Kysymyksiä otetaan vastaan myös tekstiviestillä tai Whatsappissa numeroon 0503870761.

Keräämme yleisimmät kysymykset ja Sosterin asiantuntija vastaa niihin. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan lähiaikoina Itä-Savossa sekä netissä että painetussa lehdessä.

Lähetäthän kysymyksesi Itä-Savon toimitukseen viimeistään perjantaina 5. maaliskuuta kello 9 mennessä.

Ajantasaiset paikallisohjeet koronarokotusajan varaamiseen ja siihen, kuka rokotuksen voi jo saada, löytyvätSosterin nettisivuilta.