Kysy koronarokotuksista, Sosteri vastaa – Itä-Savo ja Sosteri vastaavat itäsavolaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin koronarokotuksista

Rokotusten etenemisestä Sosteri viestii nettisivujensa lisäksi mediatiedotteilla, Sosterin Facebookissa ja Twitterissä sekä lehti-ilmoituksilla Savonmaassa, Puruvesi-lehdessä ja Itä-Savossa. Kuvituskuva. Linda Varoma

Iida Tynnilä

Koronavirusta vastaan annettavat rokotukset ovat päässeet vauhtiin myös Sosterin alueella alkuvuoden aikana.

Rokotukset ovat kuitenkin herättäneet paljon kysymyksiä kansalaisten keskuudessa. Kuka rokotuksen saa ja milloin? Miksi aikaa ei saa varattua? Tai miksi naapuri saa rokotuksen mutta minä en?

Sosteri ja sanomalehti Itä-Savo keräävät nyt kansalaisten mieltä askarruttavia kysymyksiä. Lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen tuottajat@ita-savo.fi. Kysymyksiä otetaan vastaan myös tekstiviestillä tai Whatsappissa numeroon 0503870761.

Keräämme yleisimmät kysymykset ja Sosterin asiantuntija vastaa niihin. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan lähiaikoina Itä-Savossa sekä netissä että painetussa lehdessä.

Lähetäthän kysymyksesi Itä-Savon toimitukseen viimeistään perjantaina 5. maaliskuuta kello 9 mennessä.

Ajantasaiset paikallisohjeet koronarokotusajan varaamiseen ja siihen, kuka rokotuksen voi jo saada, löytyvätSosterin nettisivuilta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka