Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilkka Arvola vie lähiruoan sanomaa eteenpäin matkailualalla, mutta kauha ja veitsi pysyvät edelleen tiukasti kädessä — "Ravintola-alalla on tullut monta Siperian oppituntia"

Tunnettu kokki uskoo, että hyvästä ja vastuullisesti tuotetusta ruoasta tulee vielä merkittävä matkailuvaltti: "Miksi tänne pitää tuoda brasilialaista naudanlihaa, kun meillä on hyvää lihaa omastakin takaa?"

Ilkka Arvolan käyntikortissa lukee Chef of D.O. Saimaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi