Arkiston aarre: Kalakukko on savolaisen peruseväs – Sirkan Leipomon kalakukkojen maun salaisuus piilee siinä, että "kalat ovat tiukemmassa kuin sotamiehet rivissä"

Sirkka Makkonen ottaa kalakukot uunista. Sen jälkeen ne kääritään folioihin ja laitetaan kovemmalle lämmölle uuniin vielä muutamaksi tunniksi. Timo Seppäläinen

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty